GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

McConaughey spelade bingo med åldringar

Nöje • Publicerad 7 april 2020
Alright, alright, alright. Det blev bingo direkt när Matthew McConaughey hoppade in som värd för bingokvällen på ett äldreboende i Texas. Arkivbild.
Alright, alright, alright. Det blev bingo direkt när Matthew McConaughey hoppade in som värd för bingokvällen på ett äldreboende i Texas. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

När de boende på ett äldreboende i Round Rock, Texas, på måndagen samlades framför sina skärmar för att i avskildhet delta i den traditionsenliga bingokvällen möttes de av en vikarierande bingoutropare med ett bekant ansikte.

På andra sidan skärmen satt ingen mindre än skådespelaren Matthew McConaughey som, omgiven av sin familj, visade stor entusiasm i sin nya yrkesroll, skriver äldreboendet på sin Facebooksida.

"Generositeten och vänligheten Matthew McConaughey och hans familj visade våra boende var otroligt vacker, men desto viktigare var att vi bjöds på ett ödmjukt budskap från botten av hans hjärta. För det är vi evigt tacksamma", skriver en chef på organisationen som driver boendet till Good Morning America.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.