Ny säsong av frågesport med Filip och Fredrik

Tv Artikeln publicerades
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är tillbaka med en ny säsong av
Foto: Claudio Bresciani/TT
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är tillbaka med en ny säsong av "Alla mot alla". Arkivbild.

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson leder en ny säsong av "Alla mot alla" med nya potentiellt pinsamma frågemoment för de tävlande kändisarna.

Fredrik Wikingsson beskriver första säsongen i våras som en mjukstart och berättar att den slängdes ihop på fyra–fem veckor. När han och Filip Hammar nu tar frågesportprogrammet "Alla mot alla" in i en ny säsong väntar 60 avsnitt, jämfört med första säsongens 24.

– Nu har vi fler än dubbelt så många tävlingspar och fler nya moment. Jag tycker det blir ännu roligare, tajtare och bättre, säger Fredrik Wikingsson.

"Vore sinnesjukt annars"

I säsongspremiären ställs två debutantpar mot varandra. Janne Josefsson och Cecilia Frode möter Gry Forsell och Thomas Bodström.

– Josefsson och Frode tror jag är lite av höstens behållning, just eftersom de har så jävla lustiga och konstiga svar, det är en helt unik kemi, säger Fredrik Wikingsson.

Flera lag från den första säsongen tävlar igen, däribland finalisterna Emma Molin och Erik "Jerka" Johansson. Och vinnarparet, Ebbot Lundberg och Hanna Hellqvist, får givetvis chansen att försvara sin titel.

– Ja men det är väl klart, det vore ju sinnesjukt annars. Nu får jag säkert inte säga det, men jag orkar inte, vad fan är det frågan om, det är klart att de kommer tillbaka, säger Fredrik Wikingsson.

Nya moment

Den populära "Idiotfrågan" kommer även den här säsongen att pressa de mest pålästa. Ett nytt frågemoment är "Har dom legat?".

– Vi visar upp fem par helt enkelt, som har varit ihop och legat med varandra eller så har de kanske inte ens levt samtidigt, säger Fredrik Wikingsson.

Den nya säsongen av "Alla mot alla" har premiär i Kanal 5 måndagen den 19 augusti och sänds därefter måndag till torsdag varje vecka.

Fakta

Fakta: "Alla mot alla"

Filip Hammars och Fredrik Wikingssons "Alla mot alla" hade premiär i Kanal 5 i våras. I varje avsnitt tävlar två kändispar mot varandra i en underhållande frågesport.

Nyligen nominerades programmet till Kristallen i kategorin årets underhållningsprogram. I höst sänds säsong två med premiär måndagen den 19 augusti.

De tävlar i den andra säsongens första omgång:

Karin Magnusson och Rickard Olsson

David Sundin och Suzanne Axell

Maria Wetterstrand och Pontus Gårdinger

Emma Molin och Erik "Jerka" Johansson

Hasse Aro och Martina Haag

Jonas Eriksson och Dominika Peczynski

Visa mer...