GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Avanzas problem lösta

Ekonomi • Publicerad 23 november 2021
Avanza har tekniska problem. Arkivbild.
Avanza har tekniska problem. Arkivbild.
Foto: Henrik Montgomery/TT

Nätbanken Avanzas tekniska problem är lösta efter det att kunder under tisdagsförmiddagen upplevt problem med företagets sajt.

Problemen ska ha börjat klockan 10.45 och varit lösta omkring klockan 12. Enligt Sofia Svavar, chef för investerarrelationer på Avanza, fungerade inloggningen men när kunden väl var inne på sajten gick det inte att få fram all information.

De mesta aktiva kundernas köp och försäljningar ska dock ha gått igenom, för de sköts i ett särskilt system, enligt Svavar.

Så sent som i tisdags i förra veckan hade Avanza tekniska problem under ett par timmar, då kunder inte kunde genomföra affärer.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.