Personbil krockade med timmerbil – en till sjukhus

Osby Artikeln publicerades

På tisdagseftermiddagen inträffade en trafikolycka på väg 119 mellan Lönsboda och Ryd. En bilist körde in i sidan på en timmerbil.

 

Larmet om olyckan kom klockan 16.02 på tisdagen och en timme därefter var Osby räddningstjänst fortfarande på plats för att invänta polis. Olyckan ska ha inträffat i en skarp kurva.

– Vi har en personbil som av någon anledning varit ute lite i terrängen och sedan försökt räta upp bilen och gått i långsidan på timmerbilen, berättar Janne Persson, jourhavande insatsledare.

Av personbilen blev det mest bara skrot, men föraren ska ha klarat sig ”hyggligt” enligt räddningstjänsten. Han fördes till sjukhus. Timmerbilen har fått punktering och bilen står helt i diket.

– Vi har stängt av vägen just nu, säger Janne Persson vid 17-tiden.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.