Annons
Nyheter

Rättegång i Uddevallamordet redan i maj

Brott • Publicerad 12 maj 2020
Den 26 maj inleds rättegången mot den 23-årige man som i morgon kommer att åtalas, misstänkt för mordet på den 17-åriga flickan som försvann i Uddevalla i höstas. Arkivbild.
Den 26 maj inleds rättegången mot den 23-årige man som i morgon kommer att åtalas, misstänkt för mordet på den 17-åriga flickan som försvann i Uddevalla i höstas. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

Den 26 maj inleds rättegången mot den 23-årige man som i morgon kommer att åtalas, misstänkt för mord på den 17-åriga flicka som försvann i Uddevalla i höstas, skriver Uddevalla tingsrätt i ett pressmeddelande.

Kammaråklagare Jim Westerberg har tidigare meddelat att han i morgon, onsdag, har för avsikt att väcka åtal mot 23-åringen som misstänks för mord och brott mot griftefriden.

Annons

Den 17-åriga flickans försvinnande i Uddevalla i höstas blev mycket uppmärksammat. Den misstänkte 23-åringen, en man i flickans närhet, greps redan några dagar efter försvinnandet. Senare hittades en kroppsdel, som enligt polisen visar att flickan inte längre är i livet.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons