Annons

Sarah Dawn Finer gör show med Broadwaystjärna

Musik • Publicerad 21 januari 2020
Sarah Dawn Finer och Broadwaystjärnan Brandon Victor Dixon. Pressbild.
Sarah Dawn Finer och Broadwaystjärnan Brandon Victor Dixon. Pressbild.Foto: Krister Atle/TT

Sarah Dawn Finer har bjudit in den amerikanske Broadwaystjärnan Brandon Victor Dixon till Sverige. De två ska tillsammans i showen "Sound of musicals" framföra låtar från sina favoritmusikaler och samtala om Dixons roller och låtval.

Victor Brandon Dixon har nominerats till både Tony- och Emmypriser i USA och spelat huvudroller i musikaler som "Hamilton", ”Rent", "Lejonkungen" och tv-versionen av "Jesus Christ superstar".

Annons

"Jag såg Brandon för första gången i 'Purpurfärgen' på Broadway 2005, en föreställning producerad av Quincy Jones och Oprah Winfrey. Det var en av mitt livs bästa musikalupplevelser", säger Sarah Dawn Finer i ett pressmeddelande.

Förutom sina sololåtar ska Brandon Victor Dixon sjunga tillsammans med Sarah Dawn Finer, och dessutom medverkar sångerskans bror Rennie Mirro som gästartist.

Föreställningen äger rum den 29 april på Chinateatern i Stockholm. Biljetterna släpps på fredag.

TT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons