1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

"Sopranos"-skådespelare gör podd om serien

Den hyllade tv-serien "The Sopranos" må ha sänt sitt sista avsnitt 2007, men i vår får alla fans en anledning att återvända till New Jersey-maffians värld då podcasten "Talking Sopranos" lanseras i april.
April blir en högtidsstund för alla "The Sopranos"-fans. Då har nämligen podcasten "Talking Sopranos", som gör en djupdykning i seriens alla avsnitt, premiär. Arkivbild.
Foto: Anthony Neste/HBO/AP

Det är skådespelarna Michael Imperioli och Steve Schirripa, som spelade Christopher Moltisanti och Bobby "Bacala" Baccalieri i serien, som står bakom podden.

I "Talking Sopranos" kommer duon att gå igenom "The Sopranos" avsnitt för avsnitt och dela med sig av bakom kulisserna-berättelser längs vägen. Dessutom kommer andra skådespelare, manusförfattare, producenter och övrigt folk som var involverade i serien att gästa, och lyssnarna kommer att kunna skicka in frågor till programledarna, skriver Deadline.

Podcasten är inte den enda "Sopranos"-relaterade produktionen som har premiär i år. I september släpps filmen "The many saints of Newark", skriven och producerad av "The Sopranos"-skaparen David Chase.

Filmen utspelar sig några decennier före serien och handlar bland annat om en ung Tony Soprano, spelad av Michael Gandolfini som är son till James Gandolfini – som gjorde Tony Soprano till en av 00-talets mest ikoniska tv-figurer.

Läs mer

Åhus

Pandemi och inställd beachhandboll – så har det gått för krogarna

”Tyvärr är det tabu. Man får liksom inte vara kritisk mot beachhandbollen.”

Sport

Sabovic: ”Visste att vi skulle slå dem”

Tog historik seger mot BK Häcken – tvåa i allsvenskan

Allsvenskan

Mjällby höll undan – vann mot Häcken

Läs Blekingesports direktrapportering i efterhand

Sport

Anton Nilsson: ”Känslorna brann i KDFF, det syntes och det hördes.”

”Ett kvitto på vad som komma skall”

Kristianstad

Stort antal döda änder i centrala Kristianstad

Den märkliga upptäckten gjordes mitt i natten.

Brott

Brott: En till sjukhus efter grov misshandel – hade stickskada i bröstet

Hittades i trappuppgång