GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hybridarbete ska göra kommunen attraktiv

Från och med onsdagen den 29 september ska de kommunanställda i Osby som har arbetat hemifrån återgå till sina arbetsplatser. Samtidigt presenteras en ny möjlighet för vissa medarbetare att delvis arbeta på distans, oavsett pandemi eller inte.
Osby • Publicerad 16 september 2021
Petra Gummesson.
Petra Gummesson.
Foto: Osby kommun

Rutinen gör det möjligt för medarbetare som vill och kan arbeta hemifrån att göra det ett par dagar i veckan. Detta är alltså helt frivilligt och förutsätter att medarbetarens arbetsuppgifter och verksamhetens behov tillåter det.

– Under det här året har vi sett att distansarbete fungerar oerhört väl i flera av våra verksamheter, samtidigt tror vi att så kallat hybridarbete kan göra kommunen mer attraktiv som arbetsgivare. Därför vill vi erbjuda den här möjligheten till de medarbetare som vill och kan, säger kommundirektören Petra Gummesson till den egna webbplatsen.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.