GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skoog blir ny miljö- och byggchef

Håkan Bergknut, miljö- och byggchef, slutade i Osby kommun i mars efter att kommunen tagit initiativ till det efter viss tids turbulens. För det fick han 13 månadslöner. Nu har hans ersättare hittats.
Osby • Publicerad 17 september 2021

Det blir Anders Skoog, 50-åring från Klippan, som kliver in som ny förvaltningschef för miljö och bygg från och med den 13 december.

Han har tidigare arbetat som byggnadsinspektör, plan- och bygglovschef och geodatachef.

– De största utmaningarna jag ser är att jobba vidare med digitaliseringen, tillgängligheten för invånarna och den interna kulturen. Men jag ser det mer som möjligheter, säger Skoog till Osby kommuns webbplats.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.