GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

AME only for women – tre timmar med spa, tips och snack

Nu är det dags för tjejerna att ta plats.
Arbetsmarknadsenheten bjuder in till tjejträff i nästa vecka med Wall of Kindness, hand-spa, och make up-tips. Det varvas med snack om utbildningar, arbetsmatchning, hur man vässar sitt CV och bästa jobbsök.
Östra Göinge • Publicerad 16 september 2022
Arbetsmarknadsenheten finns på Kyrkogatan 6 i Broby.
Arbetsmarknadsenheten finns på Kyrkogatan 6 i Broby.Foto: Carina Persian

Arbetsmarknadsenheten i Östra Göinge bjuder in till tjejträff på tisdagen den 20 september mellan klockan 15–18. Plats är arbetsförmedlingens gamla lokaler på Kyrkogatan i Broby.

– Det är en del i vårt ungdomsprojekt React you för unga mellan 18–24 år som saknar sysselsättning. Hittills har vi fått kontakt mest med killar, säger Camilla Larsson som är arbetsmarknadskonsulent i Östra Göinge.

– Men nu vill vi alltså ha fatt på tjejerna.

Arbetsmarknadsenheten hoppas kunna träffa tjejerna under lite mer avslappnade former. Därför har man planerat en lite annorlunda mix av aktiviteter, som till exempel hand-spa eller sminkning. Och så blir det tilltugg.

Om man har något klädesplagg man inte använder så kan man ta det med sig och hänga upp på Wall av Kindness och i gengäld kanske hitta ett annat plagg eller några skor som man själv vill ha. Det ska inte vara förknippat med några kostnader.

– Vi tänkte att det kan vara roligt att testa, säger Camilla som säger att man kommer att varva det hela med information kring arbetsmarknad, jobbtips och yrkesvägledning.

– Och så kör vi lite Göingematchning.

– Vill man inte gå själv så kan man ta med sig någon väninna, påpekar Camilla Larsson.

Marie-Louise LindellSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.