Annons

Arbetet med ”Skånes gröna hjärta” fortsätter

Platsvarumärket ”Skånes gröna hjärta”, där kommunen vill sätta bygden på kartan, genomgår en förändring. Nu väntar nästa fas, där allmänheten återigen är välkommen att delta.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Östra Göinge • Publicerad 2 september 2020

Under våren har olika grupper berättat om sina tankar kring platsen Östra Göinge, ett projekt som kommunen håller i tillsammans med Högskolan Kristianstad.

En allt tydligare bild om vad Östra Göinge är börjar framträda, men nu vill kommunen ta nästa steg där de första beskrivningarna utmanas.

Annons

För detta söker kommunen reflektioner och åsikter från allmänheten och det finns fem tillfällen man kan välja bland. Tre i Sibbhults folkets hus (10 september 18.00-20.00, 14 september 18.00-20.00 och 17 september 13.00-15.00), samt två i Skofabriken i Knislinge (6 oktober 07.00-09.00 och 7 oktober 10.00-12.00).

Först till kvarn gäller och man kan anmäla sig genom att mejla till mittgronahjarta@ostragoinge.se. Detta gäller även om man inte deltagit i tidigare diskussioner. Kommunen hälsar också att man bjuder på tilltugg.

Läs också:

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons