Bil och släp stals i Lönsboda

Östra Göinge • Publicerad 12 februari 2001

LÖNSBODA. Natten mellan lördagen och söndagen stals en bil och släp i centrala Lönsboda.

Ekipaget var uppställt utanför bostaden. Under natten observerade ett vittne två personer som uppehöll sig vid bilen. När han senare passerade var fordonet borta.

På söndagseftermiddagen hittades släpet vid ett vägskäl strax utanför Lönsboda. Bilen, en mörkröd Saab, är fortfarande borta. LÖNSBODA. Lördagsdansen i Granada, i Lönsboda, slutade med en spricka i näsbenet. Det var strax efter stängningsdax som en yngling från Sölvesborg försökte avvärja ett slagsmål utanför danslokalen. När han gick emellan blev han själv föremål för slag och sparkar. Det slutade med en spricka i näsbenet och besök på sjukhuset.

Misshandeln är nu polisanmäld och med hjälp av vittnen tror polisen sig kunna binda en misstänkt till brottet. OSBY. Ett fritidshus i Hasslaröd har utsatts för inbrott.

Stugan som ägs av tyskar har inte varit tilltittad på några veckor. Därför vet man inte riktigt när någon rest en stege, slagit i sönder en ruta och tagit sig in.

Om något saknas är inte heller fastställt. OSBY. Han lämnade lägenheten under några timmar. När hyresgästen kom tillbaka fanns märken efter bräckjärn i dörren.

Det var i lördagskväll som en lägenhetsinnhavare på Parkgatan lämnade sin bostad för att besöka en granne. Efter några timmar återvände han hem och upptäckte då att någon försökt att bryta sig in i lägenheten. Det fanns tydliga märken på dörren. OSBY. Livsmedelsbutiken på Såggatan har haft påhälsning igen. Någon har natten från söndagen till måndagen brutit sig in genom en port på baksidan.

Om något försvunnit är oklart. Däremot har förövarna roat sig med att kasta matvaror i lokalen.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.