GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blomsterbutik till salu: ”Dags att bli pensionär”

Efter 35 år vill Ann-Mari Gustafsson tacka för sig och låta någon annan ta över Lathyrus blommor och presenter i Knislinge.
Knislinge • Publicerad 15 september 2021
Ann-Mari Gustafsson.
Ann-Mari Gustafsson.
Foto: Carl-Johan Liljedahl

Hon flyttade till Hanaskog 1971 med sin man och sålde inledningsvis kläder i butik. Men eftersom hon var florist i botten tog hon chansen att ta över Lathyrus när tillfället gavs.

– Och nu känner jag väl att det är dags att bli pensionär och känna på det livet, säger Ann-Mari med ett skratt.

Blomsterbutiken är välkänd, har funnits i snart 100 år och började som ett växthus vid Norups gård.

– Läget som vi har nu, på Brogatan, är kanon och det är numera den enda blomsterbutiken i Knislinge.

Lathyrus är sedan flera decennier tillbaka också ansluten till Interflora.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.