Dags för årets cykelevenemang

På söndag är det dags för det årligen återkommande Immelntrampet, som nu varit i gång i 22 år.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Immeln • Publicerad 4 september 2020

Det är Centerkvinnorna och Studieförbundet Vuxenskolan som står bakom arrangemanget, där start och mål finns på fyra olika platser; Immelns kanotcenter, Örsnäs hembygdsgård, Börje och Ann-Margret Nilssons gård (Strönhult) eller Breanäs.

Starten sker 09.00-11.00 och det gäller att vara i mål senast 15.00. Det kostar 50 kronor för vuxna och 25 för barn, där förstapriset är ett specialdesignat verk i diabas, subventionerat och tillverkat av Christer Bording, Boalt.

Då måste man ha cyklat hela rundan och ha flest rätt på frågorna utmed turen, inklusive utslagsfrågan.

”Det viktigaste är att ta sig runt, hela rundan och att njuta av vacker natur och kultur”, hälsar Ingrid Johansson från Centerkvinnorna.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.