Di Leva klar för Knislinge: ”Stor glädje och förväntan”

Thomas Di Leva kommer till Knislinge i sommar. Time to rock? Nä – Restaurang Snapphanen.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Knislinge • Publicerad 12 maj 2022
Thomas Di Leva.
Thomas Di Leva.Foto: Stefan Sandström

Den 58-årige artisten behöver knappast någon närmare presentation efter 22 album och hits som ”Vem ska jag tro på?" och "Vi har bara varandra". Den senaste tiden har han varit aktuell med sin hyllning av David Bowie. Genom turnén ”Changes” runtom i landet tolkar han Bowies allra största hits. Nu väntar alltså ett besök i Knislinge mitt i sommaren.

”Det är med stor glädje och förväntan vi presenterar Thomas Di Levas hänförande sång och legendariska artisteri på Restaurang Snapphanen i Knislinge”, konstaterar restaurangen på sin Facebook-sida.

Tiden? Den 1 juli, 18.00–24.00.

Pris? 495 kronor, inklusive sommarbuffé.

Om det finns platser kvar efter att bokningar har gjorts kan man få se artisten (utan att äta) efter 20.30 för 200 kronor.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.