Annons

Familjemiddag slutade med hot

En tallrik som inte plockades undan blev ett åtal om olaga hot.
Östra Göinge • Publicerad 22 januari 2009

I slutet av oktober kallades polisen till ett familjebråk i Östra Göinge. En 17-årig tjej uppgav att hon blivit hotad av sin mammas pojkvän som bor hos dem.

17-åringens pojkvän blev vittne till händelsen som startade med att tonåringen blev irriterad över att den 40-årige mannen inte dukat undan tallriken efter sig. Det ledde i sin tur till att hunden stod och slickade på den.

Annons

Flickan gick in med tallriken till mammans pojkvän som befann sig i sovrummet och sa till denne att han borde duka undan efter sig.

40-åringen som var berusad ilsknade till och gick efter 17-åringen ut på altanen där han lutade sig över henne och skrek att "du ska inte tro att du kan bestämma över mig".

Han ska sedan ha knutit näven och sagt att "Du ska passa dig jävligt noga, du vill inte veta vad jag kan göra".

17-åringen upplevde situationen som mycket hotfull och vågade inte stanna kvar hemma. På vägen hemifrån kontaktade hon polisen.

Marie-Louise Lindell 044-470 00
Marie-Louise Lindell
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons