Annons

Fiskedag med soppa och höstens biopremiär

Östra Göinge • Publicerad 17 september 2003

Sibbhults Folkets hus har tagit steget in i it-åldern. Sedan en månad finns information om föreningen och dess arrangemang på www.sibbhultsfh.se.

På hemsidan står bland annat om söndagens jakt- och fiskemässa. Mellan klockan 10 och 16 kommer ett femtontal utställare att finnas på plats i och utanför Folkets hus, bland annat kommer konsten att hantera ett kastspö och hur man betar bäst att läras ut. Dessutom arrangeras en fisketävling , mellan klockan 13 och 15, och föreningens ordförande Gunda Fridman berättar att det finns både braxen och karp i Mölledammen.

Annons

Vidare kommer mässbesökarna att erbjudas en "mustig viltsoppa med stenugnsbakat bröd".

– Så om inget annat kan man komma hit och äta, säger Gunda Fridman.

På hemsidan lämnas även information om Biokupan. Säsongspremiären äger rum på lördag klockan 15. Dramat Lejontämjaren om hackkycklingen Simon, nio år, som har ett riktigt lejon som följeslagare i sin egen värld står på programmet.

– Vi kommer att köra varje söndag klockan 19 och varannan lördag klockan 15, berättar Lars Mattisson, bioansvarig i Sibbhults Folkets husförening.

Magnus Grunnon

SIBBHULT
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons