Hallå där Cyndee Peters!

Du kommer till Glimåkra den 13 mars. "Ja, det stämmer, jag ska göra en konsert till förmån för Rotary. Jag kommer att sjunga några låtar tillsammans med folkhögskolans gospelkör."
Östra Göinge • Publicerad 5 mars 2008
Bild: Tommy Svensson
Bild: Tommy SvenssonFoto: 

Vad består din repertoar av?

- Afrikanska sånger och gospel. Dels mina egna sånger, dels klassiker som alla gillar.

Vad kommer du att sjunga tillsammans med folkhögskolans kör?

- Vi kommer att sjunga fyra-fem sånger tillsammans. Till exempel Follow me och Forgiven. De har fått material de ska plugga in och sedan kommer jag att träffa dem samma dag som konserten.

Vad har du annars på gång?

- Den sjunde mars ska jag till Malou och medverka i TV4:s Efter tio. Den 8:e mars gör jag en konsert för Fredrika Bremer förbundet, till stöd för föräldralösa barn i Liberia. Den här tiden på året är annars lågsäsong. Jag skriver och föreläser mest det här tiden på året. Min högsäsong är mellan september och december, det är då jag gör flest konserter. Just nu skriver jag barnböcker.

Maria Sällberg

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.