GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"Kalas" sänds från Glimåkra

Östra Göinge • Publicerad 25 september 2006

På fredag sänder riksradions P4 programmet "Kalas" direkt från Glimåkra Folkets park.

Dansbandet Stensons från Bromölla kommer att spela upp till dans under programmet och sändningen pågår mellan klockan 22.30 och midnatt.

Det är fyra år sedan radion sände senast från Glimåkra, då under det klassiska namnet "I afton dans". Även då stod Stensons på scenen och 400 gäster fyllde parken.

På fredag öppnar parken klockan 19 och danskvällen startar klockan 20 med trivseldans. Den direktsända dansen startar 22.30. Programmet kan även avlyssnas via internet.

Andra nyheter framöver för Glimåkra Folkets park är att Lasse Stefanz finns med bland de bokade banden i vår.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer