Krav på Västanvid
Personalen i köket på Västanvid måste lära sig hur man hanterar berusade och bråkiga gäster eller hur man agerar i en rånsituation.
Östra Göinge • Publicerad 26 januari 2011
Det anser arbetsmiljöverket som efter ett besök noterat att det finns en extern restaurangverksamhet vid Västanvid som kan medföra risk för våld och hot.
Arbetsmiljöverket kräver också åtgärder då det gäller ventilationen i köket och dess golv som utgör en halkrisk.
Man ställer också krav på bättre rutiner för hanteringen av specialkost. Det ska finnas en dokumenterad riskbedömning avseende elever med födoämnesallergi.
Köket på Västanvid lagar dagligen 500 portioner mat såväl till äldre som skolbarn.
Marie-Louise Lindell 044-470 00
Marie-Louise Lindell
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.