Annons

Nattsuddarna efterlyser mer folk

BROBY. Nattsuddarna, det vill säga nattvandrarna i Broby, är fortfarande kort om folk och efterlyser fler som kan vandra omkring i byn, såväl helger som mitt i veckan. Ikväll håller Nattsuddarna ett informationsmöte för alla intresserade.
Östra Göinge • Publicerad 12 september 2001

Än så länge är det bara en sju, åtta personer som har känt sig manade att hålla ett vakande öga över byn under de mörkare timmarna. – Vi behöver mer folk. Som det är nu kan vi inte vandra alla helger, man bör ju inte gå ensam, säger Mikael Djurberg som håller i trådarna. Ett tag var det lugnt i byn, konstaterar Mikael Djurberg. – Men på senare tid har det varit en hel del bilinbrott och skadegörelse, inte minst vid busstationen, säger han. Mikael Djurberg efterlyser därför mer folk som på allvar vill engagera sig i verksamheten. Ikväll onsdag träffas Nattsuddarna på Brobygården klockan 18.30. ingalill.bengtsson @kristianstadsbladet.se

Av Inga-Lill Bengtsson 044-47 000
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons