Annons

Nylander kritisk mot regeringen

BROBY. När marginalerna blir mindre måste det viktigaste prioriteras. Dit hör definitivt klimatet för småföretagen. De partier som kräver höjda bensinskatter och sämre vägar, kväver samtidigt nordöstra Skånes utvecklingschanser, anser folkpartisten Christer Nylander.
Östra Göinge • Publicerad 5 september 2001

I lördags på Broby marknad fanns flera partier representerade. Christer Nylander från Kristianstad, folkpartiet liberalernas riksdagskandidat, passade på att besöka Broby och kritisera regeringen för dess flirt med vänstern. – När ekonomin nu snabbt vänder nedåt måste regeringen välja bort vänsterflummet, påpekade han. Det Sverige behöver i allmänhet och nordöstra Skåne i synnerhet är en ny offensiv företagarpolitik, anser Nylander. – Nordöstra Skåne har en god chans att bli segrare i den dynamiska integration som nu sker kring Öresund. Men om det ska bli verklighet måste det bli mycket, mycket bättre klimat för företagande. Nylander kritiserar därför de pågående förhandlingarna mellan regeringen och stödpartierna. Enligt Nylander verkar de båda vänsterpartierna, han klassar även miljöpartiet som vänsterinriktat, få ökat gehör för sina krav. ingalill.bengtsson @kristianstadsbladet.se

Av Inga-Lill Bengtsson 044-47 000
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons