GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Slangade diesel ur skogsmaskin

Boalt • Publicerad 14 oktober 2021

En skogsmaskinsägare har polisanmält att vederbörandes maskin blev utsatt för en dieselstöld natten mellan måndagen och tisdagen. Skogsmaskinen var uppställd i skogen i närheten av länsväg 2122. När ägaren kom till maskinen på tisdagsmorgonen var tanklocket öppet och uppskattningsvis 20 liter diesel saknades. Det finns ingen misstänkt för stölden.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.