GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Släpade ut bil mitt i gatan

En anmälan av mer annorlunda slag har inkommit till polisen under upptakten av veckan. Det berättar polisen för tidningens reporter.
Sibbhult • Publicerad 23 november 2021

Anmälaren har uppgett att vederbörande under helgen hade parkerat sin bil längs en gata i centrala Sibbhult. När personen kom tillbaka stod bilen mitt i gatan samtidigt som en bogserlina satt fast i den. Personen misstänker att någon, med hjälp av bogserlinan, dragit ut den mitt i vägen. Tilltaget ska enligt anmälan även ha orsakat skador på bilens front. Vem som ligger bakom är oklart.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.