Vad är det bästa med Hanaskog

Östra Göinge • Publicerad 23 maj 2002
Kjell Isaksson med hunden Zeppo. – Jag är infödd Hanaskogsbo och tycker det är speciellt att bo här, tänk att bara kunna gå ner hit och sätta sig, det är inte som på andra håll. Vi är rädda om det vi har, men det är inte så lätt här ute i periferin.
Kjell Isaksson med hunden Zeppo. – Jag är infödd Hanaskogsbo och tycker det är speciellt att bo här, tänk att bara kunna gå ner hit och sätta sig, det är inte som på andra håll. Vi är rädda om det vi har, men det är inte så lätt här ute i periferin.Foto: 

Vi passade på att fråga Vad är det bästa med Hanaskog?

Flera var snabba med sina svar. Badet står högt i kurs hos många, så även pizzerian, kiosken, motionsleder och att det är nära till allt.

För andra var det lite svårare att hitta fördelar, inte minst bland ungdomarna. Men efter lite betänketid kunde de också hitta positiva sidor.

Så här svarade de vi frågade.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.