GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ylva Malm Ekvall en vinnare i avslutningen

I söndags var det säsongsavslutning av Hjärsåsmotionen. Två lyckliga vinnare tog hem presentkort på 4 000 kronor vardera.
Hjärsås • Publicerad 29 oktober 2019

Hjärsåsmotionen tuffar på, år efter år, med motionssamling i Ungdomens hus i byn följt av fika. Träffar som sker vår och höst under söndagar, där man samlas för att cykla, promenera eller springa; allt i regi av Hjärsås-Värestorps IF.

Det här årets avslutning blev lite extra för Ylva Malm Ekvall i arrangörsstaben. Hon kammade nämligen hem både ett presentkort på 4 000 kronor samt Sverigelotter för 100 kronor, när 56 deltagare samlades.

Nästa träff sker den 5 april 2020.

Fakta

Söndagens vinnare

Sverigelott: Christer Nilsson, Arkelstorp och Ebbe Carlsson, Knislinge.

Veckans kaffe: Ingrid Nilsson, Knislinge.

Matkasse: Åke Ohlsson, Knislinge och Kerstin Jönsson, Broby.

200 kronor: Ove Söderström, Knislinge.

100 kronor: Ann-Cristin Ringström, Hanaskog.

Presentkort på 4 000 kronor: Ylva Malm Ekvall, Immeln och Nils-Erik Nilsson, Knislinge.

Sverigelotter för 100 kronor: Bengt Erik Persson, Knislinge, Kristoffer Persson, Hjärsås, Anders Bengtsson, Sibbhult, Evelyn Marklin, Broby, Berit Vilhelmsson, Knislinge, Stig Nilsson, Hjärsås, Douglas Persson, Hjärsås, Ylva Malm Ekvall, Immeln, Eva Lindberg, Sibbhult och Gustaf Persson, Hjärsås.

Carl-Johan LiljedahlSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.