Nyheter

Familjen (Siesta, 29/5)

…Och på den tredje dagen återuppstod han. Hässleholms egen electro-Messias är tillbaka där allt började och vilket bemötande han får.
Nyheter • Publicerad 30 maj 2008
Hemma. Familjen på Siesta! under torsdagen. Bild: Annica Jönsson
Hemma. Familjen på Siesta! under torsdagen. Bild: Annica JönssonFoto: 

Ett tält fyllt till brädden med svettiga festivalbesökare får Siesta att förvandlas till "Hässleholm dansar och ler". Det är underhållande att se att så pass smal musik trots allt lockar så många lyssnare. Fast sen är det också något speciellt med Johan T Karlsson och hans svenskspråkiga techno. Med sin Hässleholmsbördiga vapendragare Andreas Tilliander avverkas den ena pralinen efter den andra i den familjära chokladasken.

Bäst är som alltid den smått brillianta Huvudet i sanden med ett av 2000-talets starkaste intron. I extranumret Det snurrar i min skalle brakar helvetet lös i tältet. Eller är det kanske himlen, vem vet. Hur som helst dansar varenda kotte som en galning och jag blir sugen på att kasta mitt anteckningsblock och bara ge efter. Det är kort och gott fantastiskt.

Johan Persson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.