Nyheter

Arvingarna: All Included

Nyheter • Publicerad 2 maj 2007

Dansband

Arvingarna

All included

(Warner)

Lika bra att erkänna det direkt, jag har aldrig varit någon större fan av Arvingarna. Kan inte heller påstå att jag ändrar uppfattning efter att ha lyssnat på "All included". Jag kan inte sätta fingret på vad det är som jag inte gillar, kanske är det deras något spretiga repertoar, jag vet faktiskt inte...

Nu är "All included" en mastig tillbakablick, ända till början av nittiotalet och albumet innehåller 36 klassiker, plus sex nya låtar, med alla hitsen självklart. De fyra västkustgrabbarna svarar för ett rejält hantverk, stämsången sitter perfekt så egentligen vet jag inte riktigt vad det är som stör mig, kan det vara en generationsfråga?

En riktigt bra låt har Arvingarna, "De ensammas promenad". Fram till den har det varit 33 låtar med typiskt Arvingestuk, men "De ensammas promenad" förlåter mycket.

Tommy Svensson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.