Annons
Nyheter

Fernandoz: Se mig i ögonen

Med 25 år i dansbandssvängen vet såklart Fernandoz hur det ska låta för att falla sin publik på läppen. Därför blir inte senaste plattan ”Se mig i ögonen” heller någon besvikelse, men inte heller något som lyfter ”veteranerna” till nya svindlande höjder.
Nyheter • Publicerad 2 november 2011
Foto: 

Rejält hantverk rakt igenom, en riktig dansplatta där alla tolv spåren är klart dansbara och inte minst även för enbart lyssning. Något som inte alla band i genren kan skryta med.

Frontmannen Anders Nordlund har utan tvekan en av dansbands-Sveriges bästa röster och känns den här gången även extra vässad. Även ättelägget Kevin dragit på sig dansbandskostymen och gör det dessutom riktigt bra.

Plattan är en mix av nyskrivet och lite covers. Titellåten fungerar perfekt på dansgolvet och på bandets hemmaplan kring värmländska Torsby lär det inte vara många panelhönor när man drar igång ” Mulliga gulliga Ann-Katrin”.

INTERNAL INTERNAL
Tommy Svensson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons