Nyheter

Lillasyster: 3

Ur göteborgsbandet LOK föddes lillasyster. Nu kommer bandets tredje fullängdare. Konceptet är naturligtvis fortfarande hårdrock på svenska. och visst, det är ju eget.
Nyheter • Publicerad 25 januari 2012

Men när man hört ordet ”djävla” 25 gånger i samma låt så kommer funderingarna ifall vårt språk är det främsta till den har typen av musik. Pubertal ordförrådsbrist. Texter om hur mycket man kan supa ger heller inga vuxenpoäng.

Musikaliskt fläckar bandet till det så mycket som det går. Sångaren får oavbrutet skrika sig igenom riktigt aggressiva riff och baskaggar.

Detta skapar naturligt massor av ilska i sången vilket kanske ska ses som ett plus. Lillasyster har säkert bara de tyngsta banden som sina favoriter och visst är det betongpump, men de fyrtio minuterna är alltför homogena urladdningar för att skapa spänning.

INTERNAL INTERNAL
Jakob Dahlin
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.