Annons

26-åring gripen för misshandel efter fotbollsmatch

Sport • Publicerad 30 april 2001

FOTBOLL. En 26-årig man greps på Tranebergsbron i Stockholm vid 19-tiden på söndagen. Han är misstänkt för att tidigare under kvällen ha lett ett bråk där minst fem personer misshandlades.

Bråket startade vid en hamburgerbar i Södertälje efter att fotbollsmatchen mellan Syrianska och Degerfors (0–0) på Bårsta IP hade slutat.

Annons

Enligt Henrik Billstam, stationsbefäl vid Södertäljepolisen, var det supportrar till Syrianska som började att i ord provocera Degerfors supportrar.

–Därefter gick någon eller några till våldsamt angrepp. En, möjligen två, av Degerfors supportrar fick bland annat slag i ansiktet med en kofot.

Därefter försvann Syrianskas supportrar i en bil som kördes av den nu gripne 26-åringen. I bilen fanns några yngre personer samt flera kofötter.

TT

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons