Allsvenska notiser

Sport • Publicerad 22 januari 2003

HANDBOLL. Djurgårdens handbollslag förstärker laget i jakten på en slutspelsplats.

I går gjorde klubben klart med den jugoslaviske landslagsmannen Milan Grubanov. Den 24-årige niometersskytten kommer närmast från Kikinda i den jugoslaviska ligan. Han har gjort 16 landskamper för Jugoslavien och var med i den 19-manna trupp som inför VM skalades ned till 16 man.

”Vi har under hösten saknat en ledargestalt som gjort de avgörande målen när matcherna har stått och vägt. Vi tror att Milan med sin internationella rutin från både landslag och Europacupspel skall vara tungan på vågen för oss i vår jakt på en slutspelsplats” säger Patrik Holmström, sportchef i Djurgården Handboll, i ett pressmeddelande. (TT) HANDBOLL. I höstas var de sju danskar i Stavsten. När allsvenskan inleds om två veckor är det bara en kvar – Kenni Nörskov.

Storskytten Henrik Kronborg försvann snabbt till H43. Målvakten Ole Grening spelade bara en match innan han försvann. Martin Johansen blev skadad efter fyra matcher och tackade tillsammans med Tomas Juul och Nikolaj Broström för sig i samband med juluppehållet.

Efter Alstermo-matchen i söndags var det dags för dansk nummer sex att överge Stavsten. Rasmus Haagensen meddelade att han slutar.

Siste dansken är alltså Kenni Nörskov men han har redan bestämt sig för att årets säsong blir den sista i Stavsten.

– Det är ett definitivt nej, men jag stannar i alla fall i Stavsten över allsvenskan, säger Nörskov till TA.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.