Allsvenskan

Sport • Publicerad 6 maj 2002

Varningar, Elfsborg:Lars Nilsson. Sundsvall:Lars Oscarsson. Joel Cedergren.

Domare:Martin Ingvarsson, Hässleholm.

Publik:5 105.

Analys:Det var sannerligen ingen höjdare som Elfsborg och Sundsvall bjöd på. Sundsvall var ute efter en poäng och tog den genom ett starkt försvarsarbete. En mycket tråkig och händelsefattig första halvlek innehöll inte en enda målchans värd namnet. Några skott utifrån var det enda. De sista 20 minuterna gjorde Elfsborg en kraftanstängning och tryckte tillbaka Sundsvall. Men trots ett par bra lägen ville det inte komma någåt segermål. Målen:1–0 Kim Källström (50), 2–0 Christer Mattiasson (58), 3–0 Kim Källström (74 str),

Varningar, Örebro:Fredrik Nordback, Paul Oyuga., Thomas Andersson.

Utv, Örebro:Mikael Danielsson (73).

Domare:Miro Ukalovic, Hisings Kärra.

Publik:11470.

o 67), Christer Mattiasson (Babis Stefanidis 79), Abgar Barsom.

Analys:Djurgården höll bollen mest i första halvlek, men spelade för mycket på bredden mot ett kontringssatsande Örebro. Andreas Johansson inträde på mitten i andra halvlek ändrade matchbilden och efter Kim Källström 1–0-mål handlade det bara om Djurgården.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.