Annons

Anette ger basketen korgen

BASKET Anette Möllerström lägger basketdojjorna på hyllan. Hon gör det med två tunga utmärkelser på näthinnan. Under våren har Åhustjejen blivit utvald till ”Årets spelare” i Damligan och ”Årets idrottstjej” i Malmö, där hon numera är bosatt. – Det känns fantastiskt. Naturligtvis värderar jag båda utmärkelserna väldigt högt, säger Anette med stolthet i rösten.
Sport • Publicerad 19 juni 2002
Kristianstadstjejen Anette Möllerström slutar med basketen efter en lång och framgångsrik karriär.
Kristianstadstjejen Anette Möllerström slutar med basketen efter en lång och framgångsrik karriär.Foto: Lägger av.

Anette Möllerström har nått till den punkt i sitt idrottsliv där det är dags att summera karriären. Och hon gör det med glädje.

Efter en mycket framgångsrik karriär har den före detta KFUM Kristianstadspelaren satt sin sista trepoängare och plockat sin sista retur. 31 år gammal – eller ung, välj vilket ni vill –har Anette nu bestämt sig.

– Det känns rätt att lägga av nu. Jag vill inte hålla på till jag blir en gnatig och halvskadad kärring. Nu slutar jag medan jag fortfarande tycker det är kul och har en positiv inställning till sporten…om du försår vad jag menar, säger Anette.

Av Marcus Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons