Annons

Anna Hassö trea i skånska mästerskapen

Sport • Publicerad 10 september 2001

EM aktuella fälttävlansryttarinnan Anna Hassö tävlar även hoppning. Visserligen får hon inte så mycket tid till det, men har hon en helg ledigt från terränghindrena så passar hon på att slå sig in bland de bästa hoppryttarna i Skåne. För att inte prata om Sveriges bästa ryttare, vann gjorde nämligen Peter Eriksson på hästen Lantz. Så det var en alldeles utomordentlig prestation. Anna red hästen Mondrix som efter många om och men nu blir enbart hopphäst.

- Det är hoppning han är bäst på, berättar Anna för Bladetsporten. Och eftersom jag inte hinner tävla så mycket hoppning så får jag nog sälja honom, jag skulle gärna behålla honom men det är synd att bara ha en så bra häst stående. Nästa helg bär det av till Tyskland med Son of a Bitch då det avgörs vilka som ska ingå i det svenska EM laget. Andraplacerad i ”SM” blev Katarina Yngbrandt på hästen Rico Marco.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons