Åsums protest avslogs

FOTBOLL Åsums BK var inte nöjd med Skånebolls förslag till serieindelning. Klubben protesterade och lämnade in ett eget förslag. Igår på representantskapsmötet spikades seriesystemet och Åsum fick inte igenom sin protest.
Sport • Publicerad 16 november 2001

– Eftersom Åsum inte var på plats, så blev det aldrig någon diskussion om det förslaget, förklarar Jörgen Larsson på Skåneboll.

Skåneboll passade också på att avtacka tävlingsledare och domartillsättare. Bengt Nilsson, Lars Olsson, Jan Stjärnberg, Gert Kjellander, Susanna Kjellander, Olle Nilsson, Bonde Andersson och Åke Hansson är de personer som skött serierna och domartillsättningen i det nordöstra hörnet av Skåne.

Skåneboll kommer att ta över den sysslan från och med nästa säsong.

– Vi kommer att anställa tre personer för att sköta detta. Tekniken gör att vi har den möjligheten nu och det hade kostat betydligt mer att hålla alla serieledare med datorer, förklarar Larsson.

Av Jonas Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.