Annons

Bra orientering i det lilla formatet

Sport • Publicerad 30 april 2001

ORIENTERING. Eva Persson från Bjärnumsklubben OK Torfinn visade vassa takter i den krävande och kuperade terrängen i Vånga vid FK Åsens dubbelarrangemang i orientering. Hon vann båda dagarna bland damseniorerna med mycket klara marginaler.

Tyringes Ronnie Ljunggren har i en rad vårtävlingar visat att än kan han konsten att både springa snabbt och hitta kontrollerna.

Annons

Ronnie vann lördagens tävling för herrseniorerna med en dryg halvminuts marginal före Patrik Rosén från Hästveda. På söndagen var Jonas Palm från Lessebo helt suverän och Ronnie Ljunggren fick nöja sig med andraplatsen. FK Åsen är en duktig arrangörsklubb och kan i år fira 40-årsjubileum. Det gör föreningen med flaggan i topp med duktiga juniorer och en bred ungdomsverksamhet.

Eje Johansson

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons