Annons

Dags för innebandyns silly season

INNEBANDY Sista dragningen är inte mer än genomförd förrän spekulationerna inför nästa säsong är igång. Österängs talangfulle målvakt Greger Andersson placeras i elitserielaget Pixbo från Göteborg. Willands jättetalang Karl-Johan Nilsson lär vara aktuell för Högaborg/Viskan och ryktet gör också gällande att Joakim Hansson är på glid från Olofström till Österäng. Välkommen till innebandyns silly season.
Sport • Publicerad 9 mars 2001

–Vi har tagit två veckors vila, sen tänker vi börja satsningen inför nästa säsong. Då siktar vi på att vinna serien, säger Jörgen Carlsson, Mr Österäng (bilden).

Klubben slutade femma säsongen som gick. Det kunde blivit bättre än så om laget inte tappat en massa onödiga poäng mot bottenlagen.

Annons

Jörgen har förklaringen:

–Truppen var för smal vilket gjorde att träningarna blev lidande. För att nå hela vägen nästa säsong så måste vi framför allt bredda truppen. Jörgen Carlsson vore inte Jörgen Carlsson om han inte hade en önskelista att presentera.

På den hittar vi bland annat Joachim Hansson, Olofström.

–Jocke har tränat med oss i vår, men vi ligger lågt till Olofström har spelat färdigt, säger Jörgen.

Av Patric Nilsson 044-18 55 49
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons