Degent lämnar – Kristianstads GK värvar från Barsebäck

Golf/Kristianstad Artikeln publicerades
Fredrik Degent byter till Torslanda GK.
Foto: Bosse Nilsson
Fredrik Degent byter till Torslanda GK.

Kristianstads GK har rekryterat Bevan Tattersall som ny Course Manager. Tattersall kommer närmast från Barsebäck, där han arbetat i drygt tio år.

Fredrik Degent, som har varit Course Manager på Kristianstads GK i Åhus sedan 2015, har fått en ny tjänst på Torslanda GK.

Ny Course Manager i Åhus blir alltså Bevan Tattersall, som kommer att starta sin nya tjänst den 1 mars nästa år. Tattersall har arbetat på Barsebäck i över tio år och har dessförinnan jobbade han på The Belfry i England.

”Bevan har en gedigen arfarenhet och kunskap av att driva och utveckla golfanläggningar och matchar väl våra ambitioner för KGK”, skriver Kristianstad GK i ett utskick till sina medlemmar.

Den nya östra banan lyfte i år från 14:e till 7:e plats när Golf Digest rankade Sveriges bästa golfbanor. Ett lyft som Kristianstads GK tackar Fredrik Degent för.

”Fredrik har varit hos oss i drygt två säsonger och har gjort ett gott arbete med att bidra till att lyfta nivån på våra två golfbanor till en ny nivå”, skriver man i utskicket.

Fotnot: Bladetsporten har sökt Carl-Henrik Dahlqvist på Kristianstads GK utan att lyckas.