Annons

”Det här beskedet slog ner som en bomb”

RALLY Kristianstads kommun förstår inte kritiken som tävlingsledaren Lasse Mattsson anger som skäl till att South Swedish Rally nu lämnar stan. – Tvärtom så anser jag att vi har haft ett bra samarbete så det här beskedet slog ner som en bomb, säger Bo Kristiansson (s), kommunstyrelsen ordförande.
Sport • Publicerad 31 januari 2001
Hans Olsson.
Hans Olsson.Foto: 
Bo Kristiansson.
Bo Kristiansson.Foto: 

South Swedish Rally firade 25-års jubileum förra året. Frånsett premiärupplagan så har tävlingen haft Kristianstad som start och målplats.

– Av tradition har Kristianstad varit ett mecka för motorsport sen GP-tävlingarna ute i Råbelöf. Att South Swedish Rally nu flyttar tycker jag därför är mycket, mycket tråkigt, säger Kristiansson och fortsätter:

– Vad jag har förstått så flyttar de tävlingen eftersom det blir för långt att ligga och pendla från Kristianstad till specialsträckorna som ligger i Småland.

Av Patric Nilsson 044-18 55 49
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons