Din erfarenhet av stress inom idrotten?

Sport • Publicerad 7 maj 2002
Mathias Rosén, fotbollsspelare i MjällbyAIF: – Den sätter man oftast på sig själv. Jag har erfarenhet från min tid när jag kom hem från proffstiden i holländska Groningen. Då satte jag en stor press på mig utifrån omgivningens förväntningar, jag lyssnade för mycket på alla andra. Men från den tiden har jag fått en god erfarenhet och idag känner jag ingen stor press. Många ungdomar blir stressade av sina föräldrar som vill för mycket, men ibland blir det fel. Jag har bara goda erfarenheter från mina egna föräldrar.
Mathias Rosén, fotbollsspelare i MjällbyAIF: – Den sätter man oftast på sig själv. Jag har erfarenhet från min tid när jag kom hem från proffstiden i holländska Groningen. Då satte jag en stor press på mig utifrån omgivningens förväntningar, jag lyssnade för mycket på alla andra. Men från den tiden har jag fått en god erfarenhet och idag känner jag ingen stor press. Många ungdomar blir stressade av sina föräldrar som vill för mycket, men ibland blir det fel. Jag har bara goda erfarenheter från mina egna föräldrar.Foto: 
SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.