Annons

Direktrapporteringen från matcherna blir mer lättöverskådlig

Sport • Publicerad 15 september 2001

WEBBEN. Att Bladetsporten direktrefererar fotbollsmatcher och andra seriematcher på webben är inget nytt.

För ganska exakt ett år sen var det premiär. Vi bevakade kvalmatchen mellan Mjällby och Häcken. Vi noterade över 12000 träffar – en notering som fortfarande står sig.

Annons

Mikael Hallqvist är mannen bakom rapporteringen. Eller rättare sagt, journalisterna på matchen ringer hem till Mikael på redaktionen som skriver ner vad som händer. Rapporteringen kommer att fortsätta som vanligt, med en skillnad. För dig som besökare blir det både lättare och mer överskådligt.

Idag är det premiär. Kristianstad/Wä tar emot Mallbacken i damallsvenskan och Kristianstads FF spelar ödesmatch mot IFK Trelleborg i division II. I morgon spelar Mjällby viktig hemmamatch mot Sylvia i superettan. Om du har tid eller möjlighet att följa matcherna på plats så är det bara att slå på datorn och gå in på

www.kristianstadsbladet.se. och klicka på målservice.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons