Division V Ö

Sport • Publicerad 5 maj 2008

IFK Simrishamn-Åhus IF 0-0

Så gick det till:Åhus IF gjorde en bra match nere i Simrishamn och 0-0 var ett resultat som inte alls speglade matchbilden. Bortalaget var nämligen betydligt vassare och man borde ha fått utdelning på någon av alla sina heta chanser.

- Vi var väldigt överlägsna och dominerade totalt. Jag tror aldrig vi har spelat så här bra, säger Rickard Olsson, tränare i Åhus IF.

Fotboll är inte alltid logiskt, vilket alltså Åhus fick erfara i dagens match. I Åhus ges Peter Aronsson, Magnus Tillberg och Jonas Bladh extra plus.

Tollarps IF-Wä IF 0-1(0-1)

Målet:0-1 Ola Olbers

Så gick det till:Det på förhand obesegrade Tollarp inkasserade årets första förlust. Den kom mot Wä och det var också bortalaget som inledde matchen bäst och en bit in i den första halvleken lyckades Ola Olbers peta in 1-0 till Wä efter hörna. Trots mängder med hörnor och långa inkast för hemmalaget uteblev målen och matchen slutade 0-1.

- Det känns riktigt skönt med tre poäng idag. Kanske hade oavgjort varit mer rättvist, om man ska vara diplomatisk, säger Jens

Pettersson, tränare i Wä IF.

Hjalmar Thell
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.