Annons

Final i Windsurfing

Sport • Publicerad 20 augusti 2001

Inför finalen i Åhus-Cupen i Windsurfing var det mycket jämnt mellan de tre första tävlande. Mastersseglare Matts Premberg, som under de gångna åren seglat hem klassen, hade ledningen med endast en poäng före Cecilia Månsson, Cecilia ledde över Håkan Lundström med 0,75 poäng! Så det var tre tävlande som kunde vinna den öppna klassen.

Banan som seglades denna finaldag var en I-bana, det vill säga man kryssar, länsar, kryssar och länsar i mål. Fyra race genomfördes i vindar på omkring 6-8 m/s.

Annons

Efter fyra mycket väl genomförda race stod slutligen Håkan Lundström som segrare. Håkan stod även som segrare i seniorklassen.

På andra plats i öppna klassen kom Matts Premberg, som även blev tvåa Mastersklassen.

På tredje placering i öppna klassen kom sommarens överraskning, Cecilia Månsson. Cecilia blev tvåa i seniorklassen bland alla karlarna.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons