Annons

Flera IFK-spelare på gång i blågult – Selin och Bozic debuterar i U21-landslaget

Handboll/Kristianstad • Publicerad 15 juni 2021
Albin Selin och Zoran Bozic.
Albin Selin och Zoran Bozic.Foto: bildbyrån

Handbollens U21-landslag ska möta Danmark i dubbla träningslandskamper den 2 och 3 juli. I den svenska truppen finns två debutanter och båda kommer från IFK Kristianstad: Zoran Bozic och Albin Selin.

Sommaren skulle egentligen ha inneburit ett U21-VM, men på grund av pandemin har mästerskapet ställts in. I stället blir mötena med Danmark de sista landskamperna på ungdomsnivå för spelarna födda 2000. Både Bozic och Selin är däremot födda 2001.

Annons

Flera IFK-spelare är just nu igång med olika blågula aktiviteter. Gustaf Banke och Ludvig Jurmala är den här veckan på ett A-landslagsläger i spanska Playitas, där majoriteten av spelarna kommer från handbollsligan.

Den 1-2 juli åker den lovande IFK-trion Isak Larsson, Herman Josefsson och Liam Kjellman på ett läger i Alingsås med U19-landslaget.

På fredag tas dessutom OS-truppen ut, där de före detta IFK-spelarna Anton Lindskog och Valter Chrintz är aktuella.

Robin NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons