Fulltaligt Tyringe tillbaka i bra slag

Tyringes skadebekymmer börjar lätta. Det syntes inte minst i segermatchen mot Jonstorp där hemmalaget dominerade totalt.
Sport • Publicerad 20 januari 2011

– Vi spelar bra anfallshockey, åker mycket skridskor och maler ner dom efterhand, säger Tyringetränaren Joakim Johansson.

Tyringe har haft problem med skador den senaste tiden, men i veckan har man varit fullt manskap på träningarna. Något som gav resultat direkt.

– Man måste åka skridskor för att vinna matcher, det är skönt att vi insett det nu. Det här var ännu ett steg i rätt riktning, säger Jocke Johansson.

Tyringe var klart bäst matchen igenom och vann skotten i de två första perioderna med 15–6 respektive 19–8. Martin Nilsson gjorde 1–0 efter knappt nio minuter, men gästerna kvitterade tidigt den andra perioden. Först när Anton Hellsing och Martin Nilsson på nytt satte två snabba mål kunde hemmalaget andas ut.

– Vi hade lite problem att få hål på dem de första två perioderna, konstaterar Jocke Johansson.

Robin Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.