Glenn tippar

Sport • Publicerad 19 mars 2008

Vilka vinner...... allsvenskan?

- Det är enormt svårt att säga. IFK (Göteborg) bör vara ännu bättre i år och de har nog bra chans att vinna i år igen. Men som spelare hade jag valt Malmö FF, de ger mer i odds än IFK. De har en bra tränare i Roland Nilsson och sen tror jag hela laget är jäkligt revanschsuget.

... EM?

- Det är ju ännu svårare. Italien tror jag inte går hela vägen, de är lite för mätta efter VM-guldet. Frankrike har svårt för att göra mål och Tyskland har jag ingen feeling för. Jag tippar oddsmässigt och drar till med Spanien eller Kroatien, det ger bra pengar.

- Sveriges chanser? Går de vidare från gruppen har de gjort det bra, men ska de gå riktigt långt måste de prestera max i flera matcher i rad och det känns inte troligt.

... Champions League?

- Jag sticker ut lite där och säger Chelsea. De har en hög lägstanivå och ballar aldrig ur, det kan vara deras tur. Annars ska det bli roligt att se vad Roma kan göra mot Manchester United. De gjorde det enormt bra mot Real och är pumpade med självförtroende nu.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.