Hamed har förlorat sin första match

Sport • Publicerad 9 april 2001

”Prince” Naseem Hamed har förlorat sin första match. för lätt. Den lika självsäkre som suveräne engelske boxaren åkte på sin första förlust vid en gala i Las Vegas. Mexikanen Marco Antonio Barrera stod för den historiska segern, när han vann på poäng över ”Prince” i en tolvrondersmatch.

Thomas Björn som kommer till Barsebäck för att spela i Scandinavian Masters den 2-5 augusti.

Bomben som briserar – med höga odds som följd. På lördagen fick de tippade som hade rätt slutresultat i matcherna Aston Villa–West Ham (2–2), Derby–Chelsea (0–4) och Leeds–Southampton (2–0) hela 19987,66 gånger pengarna. Ett av de högsta oddsen i svensk spelhistoria.

Grand National som var ovanligt grymt mot hästarna i år. Bara fyra av 40 ekipage tog sig i mål när klassiska hinderlöpningen Grand National avgjordes i Liverpool. Vann tävlingen gjorde Richard Guest på Red Marauder.

SAXO
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.