Hanaskog föll mot topprivalen

Hanaskog kammade noll även mot den andra toppkonkurrenten i fotbollsfyran. 0–3 mot Vejby är inga roliga siffror men Hanaskogstränaren Stefan ”Lillen” Olsson är inte orolig. ”Vi möter Vejby hemma i sista matchen och då vet jag exakt hur vi ska ta dem”, säger ”Lillen”.
Sport • Publicerad 16 juni 2014

Hanaskog, Klippan och Vejby är trion som har ryckt i den norra fotbollsfyran.

Men Hanaskog har kammat noll mot både Klippan och Vejby i vår.

I helgen blev det 0–3 borta mot Vejby.

– Vi åkte dit med bara 14 spelare, vi saknade folk på grund av student, bröllop, jobb och skador. Förutom skadorna så har vi vetat om det här länge och försökt få matchen flyttad men Vejby har vägrat, det har varit en hel del hårda ord klubbarna emellan, berättar ”Lillen” Olsson.

Väl på plats så lyckades Hanaskog matcha Vejby i 70 minuter.

– Då gör de 2–0 och då dör matchen. De tycker säkert själva att de vann lätt, men så dramatiskt bra var det inte, säger ”Lillen”.

Hanaskog är tre poäng efter Vejby och Klippan i tabelltoppen. Nästa match är redan nu på onsdag då det vankas derby mot VMA.

Lina Campbell
Marcus Nilsson
Så här jobbar Kristianstadsbladet med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.