GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Robin Nilsson: Handbollsbloggen: Tipset inför säsongen 2021/22 – och får Henningsson plats i IFK?

Robin NilssonSkicka e-post
Handboll • Publicerad 16 juni 2021
Robin Nilsson
Detta är en personligt skriven text i Kristianstadsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Philip Henningsson.
Philip Henningsson.
Foto: Andreas Hillergren/TT

Just nu upplever IFK en oerhörd lågsäsong, med semestrar och en trupp som (väl?) redan är färdig. Det är Philip Henningsson som ligger där och skvalpar. Vill han hem en runda igen efter ett tungt debutår i Tyskland? IFK säger sig vilja ge plats åt honom om så är fallet, även om besättningen på just den positionen redan är minst sagt välfylld med Olafur Gudmundsson, Markus Olsson och Johan Nilsson.

Läs hela inlägget HÄR.

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.